POWER BOX 30000 mAh, napelemes powerbank (0137137400038)

Egyéb ajánlatok

 

POWER BOX 30000 mAh, napelemes powerbank (0137137400038)

6 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
hasznosshop.hu
Termékleírás
Gyártó POWER BOX
Arukereso.hu export kategória Műszaki cikk > Power bank, külső akkumulátor
Vonalkód 0137137400038

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Tapasztald meg a korlátlan energiát bárhol, bármikor a Power Box 30.000 mAh kapacitású napelemes powerbankkal!

Tapasztald meg az energiát bárhol, bármikor a Power Box 30.000 mAh kapacitású napelemes powerbankkal! Ez a strapabíró eszköz a legkeményebb körülmények között is megbízható társat nyújt számodra, legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy egy hosszú utazásról. Főbb jellemzők:
  • Gigantikus kapacitás : A 30.000 mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy többször feltöltsd telefonodat, táblagépedet vagy egyéb eszközeidet, így nem kell aggódnod az energiahiány miatt.
  • Napelemes töltés : Beépített napelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a nap energiáját felhasználva töltsd fel a powerbankot, így mindig fenntartható energiaforrással rendelkezel.
  • Ütés- és porálló : A masszív, ipari szintű kialakításnak köszönhetően a Power Box powerbank kibírja a legzordabb körülményeket is, és védett a por és ütődések ellen. Ideális szabadtéri kalandokhoz és extrém körülmények közé.
  • Többportos kimenet : Egyszerre több eszközt is tölthetsz, hiszen a powerbank különböző típusú USB portokkal van ellátva, így a legtöbb modern kütyüvel kompatibilis.
  • Biztonsági funkciók : Beépített túláram, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem gondoskodik róla, hogy mindig biztonságosan tölthesd eszközeidet.
A Power Box 30.000 mAh napelemes powerbank a tökéletes választás azok számára, akik tartós és megbízható külső akkumulátort keresnek extrém környezetben is. Ne hagyd, hogy az alacsony töltöttségi szint megállítson – légy mindig feltöltve a Power Box segítségével!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.